نام محصول: سولفات منیزیوم

نام انگلیسی: Magnesium Sulfate

فرمول شیمیایی: MgSO4

اثرات مفید سولفات منیزیوم در کاهش درد در مطالعات کلینیکی مختلفی مورد بررسی قرار گرفته است.

 

بررسی و آنالیز سولفات منیزیوم

 

استفاده این ماده در سلامت و بهداشت و کاربرد عمومی آن

استفاده در امور بهداشت و سلامت 

سولفات منیزیوم بعنوان دارو علاوه بر اثرات ضد آریتمی و ضد تشنجی، دارای اثرات مفید ضد درد می‌باشد. مكانيسم اثر منيزيم كاملا شناخته ‌شده نيست اما بر پمپ Na+/K+ATPase، كانال‌هاي سديمي، پتاسيمي و كلسيمي تأثير مي‌گذارد. همچنين موجب كاهش آزاد شدن استيل كولين در محل اتصال عصب – عضله مي‌گردد. افزایش استفاده از سولفات منیزیم در بخش مراقبت‌های شخصی و لوازم آرایشی برای تهیه مجموعه‌ای از وسایل مهم مراقبت شخصی، از جمله محصولات مو، محصولات ضد آفتاب و خوشبوکننده پوست فرصت‌های جدیدی را برای رشد سولفات منیزیم جهانی ایجاد می‌کند.

استفاده عمومی این ماده شیمیایی

شکل کریستالی سولفات منیزیم به طور گسترده‌ای در بازار سولفات منیزیم مورد استفاده قرار می گیرد. بلورهای سولفات منیزیم را نمک گچ، نمک اپسوم، ویتریول سبز و زاج نیز می نامند.بلورهای سولفات منیزیم در صنایع مختلف صنعتی مانند کشاورزی، شیمیایی، نساجی و چرم استفاده می‌شود. بلورهای سولفات منیزیم نیز بی بو هستند. ظاهر سفیدی دارند که برای درمان پره اکلامپسی و اکلامپسی به عنوان ضد احتقان، کاتارتیک و بازسازی الکترولیت استفاده می‌شود. کریستال های سولفات منیزیوم می‌توانند از کلریدها، نمک‌های پتاسیم، نمک‌های سدیم و نمک‌های سرب تشکیل شوند. بنابراین افزایش استفاده به شکل کریستال، بازار سولفات منیزیم را به یکی از پررونق‌ترین بازارهای صنعتی تبدیل کرده است.

 

کاربردهای این سولفات پرارزش در صنایع مختلف

  • به عنوان کود شیمیایی در خاکهایی که کمبود منیزیم دارند استفاده می‌شود.
  • سولفات منیزیم تزریقی جهت پیشگیری از تشنج در پره اکلامپسی، زایمان زودرس و به ندرت در درمان آریتمی‌های قلبی مصرف می‌شود.
  • به صورت تزریقی و خوراکی در درمان هیپومنیزیمی استفاده می‌شود.
  • به عنوان گشادکننده برونش مطرح است.
  • محلول خوراکی آن مسهل اسموتیک رایجی است.
  • استفاده در ترکیب مواد دود زا
  • استفاده در وان حمام و اسپا به عنوان ماده ریلکس کننده عضلات و اسکراب لایه بردار
  • مورد استفاده در محصولات مو، محصولات ضد آفتاب و خوشبوکننده پوست

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.