پتاسیم استئارات در شکل اصلی خود یک پودر ریز و سفید است که بوی چربی دارد. به عنوان عامل امولسیون‌کننده در تولید مواد شوینده، مواد غذایی، لوازم آرایشی و سایر کالاهای مصرفی استفاده می‌شود.

نام محصول: استئارات پتاسيم

نام انگلیسی:   Potassium Stearate

فرمول شیمیایی: C18H35KO2

کاربرد استئارات پتاسیم در صنعت چیست است؟

پتاسیم استئارات کاربرد گسترده‌ای در تولید محصولات مراقبتی پوست و مو دارد. به عنوان عامل پایدارکننده و غلظت‌دهنده در فرمولاسیون محصولاتی مانند خط چشم، سایه چشم، ریمل، رژ لب، پنکک استفاده می شود. در موارد کمتری در عطرها ، دئودورانت‌ها و فرمولاسیون‌های مراقبت از مو و پوست وجود دارد.

 

استئارات پتاسیم

کاربرد در صنایع PVC لاستیک

استئارات پتاسیم در صنايع پلاستیک‌، لاستیک، رنگ، لاک، مواد آرایشی و بهداشتی نيز کاربرد دارد.به عنوان افزودنی لاستیک و در تولید PVC  و به عنوان پایه‌ای برای نرم‌کننده‌های نساجی مورد استفاده قرار می گیرد.

ویژگی اسید های چرب مورد استفاده در تولید این ماده

اسیدهای چرب مورد استفاده برای تولید نمک‌های سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم از اسیدهای چرب یا از چربی‌ها و روغن‌های خوراکی (یعنی سبزیجات یا حیوانات) یا از اسیدهای چرب مواد غذایی تقطیر می‌شوند.

حلالیت و ماهیت شیمیایی اسید های چرب مورد استفاده

در آیین نامه، هیچ علامتی در مورد ماهیت شیمیایی اسیدهای چرب یا میزان اسیدهای چرب در آن وجود ندارد. این ماده در الکل، الکل متیل و آب محلول است. در محلول‌های عطری، استرهای آرایشی، گلیکول‌ها، روغن معدنی، اسید اولئیک، روغن گیاهی و موم‌ها نامحلول.

آیا استئارات پتاسیم ماده ای سمی است و چر خطر است؟

پتاسیم استئارات یک جزء کم‌خطر برای استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی است. اما داده‌های زیادی نیز در رابطه با آن وجود ندارد. برای کاربرد در سموم دفع آفات نیز این ترکیب یک ماده بالقوه ایمن است و سرطان‌زا در نظر گرفته نمی‌شود. در رابطه سمیت این ترکیب نیز چیزی ذکر نشده و باعث اختلال در غدد درون‌ریز یا تولید مثل نمی‌شود.

 

استئارات پتاسیم
فلز پتاسیم

جمع بندی کاربرد های استئارات پتاسیم

  • تولید محصولات مراقبتی پوست و مو
  • پایه‌ای برای نرم‌کننده‌های نساجی
  • عامل پایدارکننده و غلظت‌دهنده در فرمولاسیون محصولات آرایشی
  • به عنوان افزودنی لاستیک و تولید PVC

جدول آنالیز استئارات پتاسیم

Valueproperties
Max 1.0%Free fatty acid
Max 17%Ash
Max 3%Moisture
150-155c˚Melting Point
260 g/lApparent Density

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.